Briljant Resort Camping

Ahol elbújhat a rohanó világ elől

Egy csendes, vidéki környezetbe várjuk Önt, ahol a patakpart, az erdő és a csodálatos kilátás gondoskodnak arról, hogy Ön kikapcsolódjon, elbújhasson a rohanó világ elől. Portánkon nyugalom, éttermünkben, a Farm Inn Fogadóban természetes ízek, a környéken pedig sok látnivaló, színes programok várják.

A túrázni vágyók nagy sétákat tehetnek a közeli erdőben, de információval szolgálunk távolabbi kirándulások kiválasztásához is. Kedvelt célpont Keszthely városa, Kis-Balaton, Zalaszántón a Sztupa, a Rezi vár romjai, tapolcai tavasbarlang, stb.

Kempingünkben füvesített helyekkel állunk rendelkezésére lakókocsik, lakóautók és sátrak számára, de kipróbálhatja mongóliai jurta sátrunkat vagy faházunkat is.

Kérjen ajánlatot!

Az alábbi linken található űrlap kitöltésével gyorsan és egyszerűen kérhet ajánlatot!

www.farminnfogado.hu/szallas

festival_szallas_map

Kemping

Területünkön árnyékos és napos, füvesített lakókocsi helyek, sátorhelyek kerültek kialakításra. Tisztálkodáshoz vizesblokk áll rendelkezésre.

Jurta

Vendégeink előszeretettel próbálják ki szálláshelyként a Mongóliából származó hangulatos jurta sátrat. Az eredeti festett bútorok mellett a mai kornak megfelelően kis konyhabútort helyeztünk el, hűtőszekrénnyel. 4 fő elhelyezésére alkalmas. Tisztálkodási lehetőség a pár méterre található vizesblokkban adott.

Faház

Völgyre néző saját terasszal rendelkező faházunk fürdőszobával, kis konyhabútorral, hűtőszekrénnyel, egy dupla ágyas és egy emeletes ágyas hálófülkével legfeljebb 4 fő elhelyezésére alkalmas.