Örvényeshegy Info

 

About us

Örvényeshegy Piknik

Zala megye egyik eldugott kis részén, Zalacsány-Örvényeshegyen 2018-ban először rendezzük meg az Örvényeshegy Pikniket.

Az összművészeti fesztivál célja, hogy a hazai kulturális élet legjobbjainak segítségével egy új oldalát is megmutassa ennek a csodálatos helynek.
Három napon át koncertekkel, színházzal, irodalmi előadásokkal, gyerekprogramokkal várjuk a látogatókat és a helyi gasztronómia is jelentős szerepet kap.

Élvezzük együtt, ahogy ebben a gyönyörű környezetben életre kelnek a színházi előadások és a természet szépségével összhangban szólnak a koncertek!

Piknikezz velünk!
Művészetek a Vidékfejlesztésért Alapítvány

festival_logo

Zene

Jazz, blues, folk, komolyzene, könnyűzene...legyen szó bármilyen műfajról, a legjobb hazai előadók lesznek a vendégeink Örvényeshegyen. Táncoljunk együtt a nyári napsütésben vagy a csillagos ég alatt!

Rögtön az első évben csatlakozik hozzánk a világ egyik legjobb gitárosa is, a Grammy-díjas Al Di Melola.

Színház

A kortárs hazai darabokból szemezgetünk. Szeretnénk olyan előadásokat bemutatni, amik feledhetetlen színházi élményt adnak mindannyiunknak. Nevessünk, sírjunk, gondolkozzunk együtt!

Velünk lesz a Momentán Társulat, akik a közönséggel együtt improvizálnak majd.

 

Irodalom

Fontosnak tartjuk, hogy a hazai kortárs irodalom kedvelői és képviselői minél több olyan lehetőséget kapjanak, ahol egyszerre lehetnek jelen. Egyaránt fontos ez az alkotóknak és a befogadóknak. Alkossunk közösséget!

Varró Dániel és Molnár György családi szórakoztatásra készülnek Örvényeshegyen!

Örvényeshegy

Zalacsány