Ismerkedjünk meg pár híresen jó helyi termelővel!

Egy vacsora nemcsak arról szól hogy tányérra kerül egy étel és megesszük, hanem szól az alapanyagokról a készítőjéről, és szól a vendégről is. Mivel a pénteki borvacsora fő elemeit is kiváló környékbeli alapanyagokból válogattuk össze,nem fogjuk eltitkolni a forrásokat!
 
TOKHAL:
A borvacsora előételét kiváló minőségű tokhalból készítik, melyet a tőlük 8 kilométerre található Halház Kft (www.panarini.com) szállít. Ez a tokhal lett a Balaton Alapanyaga 2017-ben, és a Farm Inn Fogadóban is gyakran készítik, mert közel vannak hozzájuk és mindig frissen kapják.

https://forbes.hu/a-jo-elet/a-babjat-is-a-nevere-veszi-ismerd-meg-a-ket-balatoni-ev-termelojet/

BIVALY:
A borvacsora főétele BIO-bivaly húsból készül majd, mely a Farm Inn Fogadótól 10 kilométerre fekvő zalaköveskúti Tarkarétről származik.
KÉZMŰVES SAJTOK:
Legutolsó fogásként környékük legjobb sajtjait válogatták össze, köztük Kalla Roland nagyon finom lágy sajtjai, valamint a sümegi Ranolder, melyet a világ legjobb sajtjai között díjaztak.
Május 25-én kihagyhatatlan élményt kínál borvacsorájával a Farm Inn Fogadó, ahol a fent felsorolt alapanyagokat is megkóstolhatják a vendégek! A nagy érdeklődés miatt előzetes asztalfoglalás szükséges!
További információ a fogadóról: http://farminnfogado.hu/