Hasznos tudnivalók

Ne bízd magad a véletlenre! Csokorba gyűjtjük neked mindazt, amit érkezésed előtt tudnod érdemes.

1. Érkezés: Érdemes a látni kívánt program előtt 40-60 perccel megérkezni, hiszen a parkolás és a helyszínre jutás mellett a karszalag átvétele is várhatóan jelentős időt vesz majd igénybe.

2. Parkolás: A parkolást a Rendőrség és a Polgárőrség is segíti majd. A fenti térképen jelöltük a parkolót, amely a Csányi László út és Örvényeshegy út kereszteződésénél található. A parkoló őrzött.

A narancssárga útszakaszon az Örvényeshegy tábláig a bal oldali útszélen tudnak megállni a korán érkezők, ha ez a szakasz megtelik, csak a parkolóban lehet majd megállni.

A Fesztivál felső parkolójába csak mozgáskorlátozottakat illetve kempingezőket és Borvacsorára érkező vendégeket enged fel a Szolgálat, ezt nekik kell majd jelezni!

3. Feljutás a Fesztivál területére: Csodálatos környezetben vezet az út a Fesztivál területéig. Ez a szakasz egy kellemes 20- 30 perces séta tempótól függően, érdemes felsétálni, hiszen alig érezhető a szintkülönbség, de a Pazar látványért megéri. Akik azonban nem szeretnének sétálni, pénteken felpattanhatnak a fesztiválbuszra, mely a jegyértékesítési pontnál áll meg.

4. Belépés: A karszalagokat A Farm Inn Fogadó előtt álló jegyértékesítési pontnál lehet megvásárolni és az elővételes karszalagokat is itt kell átvenni. A Borvacsorára külön karszalag készült, ezt szintén a jegyértékesítési pontnál kell kérni, és itt lehet kifizetni is. Nagyon fontos, hogy ne a látni kívánt program előtti utolsó pillanatban érkezz meg, mert jelentős sorban állásra számítunk. Különösen a péntek esti Al Di Meola koncert előtti időszakban célszerű már 17-18 óra között megérkezni a jegypénztárhoz! A Jegyértékesítés pénteken 16:00-kor nyit, és éjfélig tart nyitva. Szombaton 10:00-kor nyit a jegypult.
6 év alatti gyermekeknek a belépés ingyenes.

5. Lejutás: A koncertek után pénteken 23 óráig közlekedik a fesztiválbusz, hétvégén gyalogosan lehet majd lejutni a parkolóhoz.

6. Időjárás: A meteorológusok nem ígértek rossz időt, de érdemes esőkabáttal, vízálló, kényelmes lábbelivel és meleg pulóverrel felszerelkezni, a délutáni fűben heverészéshez pedig egy könnyű pokrócot javaslunk elpakolni.

Probléma esetén a biztonsági őrök és a szervezők is készséggel állnak a rendelkezésedre!